Το Σχολείο μας

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το σχολείο λειτουργεί στο κέντρο των Τρικάλων, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού 20, σε ένα ήσυχο, ζεστό και ασφαλές και τεχνολογικά υπέρ -εξοπλισμένο περιβάλλον.

Η ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

theschoolmaster-katsiakouΤο σχολείο ιδρύθηκε από την κα Αφροδίτη Κατσιάκου, το έτος 1979, η οποία απεφοίτησε από το «Headland High School», East Point, Ga, ΗΠΑ, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο – Master in Education με το «The Open University» ΑΓΓΛΙΑ.

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης έχει παρακολουθήσει δεκάδες προγράμματα εκπαίδευσης καθηγητών και σεμινάρια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του, το σχολείο είχε εκπληκτικά αποτελέσματα στις εξετάσεις του Cambridge, κάνοντας τη διαφορά στις μεθόδους διδασκαλίας, και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κρατά τα πρωτεία στο χώρο.

ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι καθηγήτριες του σχολείου είναι όλες πτυχιούχες πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακούς τίτλους, με πείρα, καινοτόμες ιδέες και τρομερή όρεξη για δουλειά.

Ιωάννα Παπαδοπούλου

ιωάννα-παπαδοπούλουΗ Ιωάννα Παπαδοπούλου απεφοίτησε από το ιδιωτικό σχολείο “SAHETΙ” του Johannesburg της Νοτίου Αφρικής. Είναι Native Speaker της Αγγλικής Γλώσσας.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια καθηγητών καθώς και για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία. Κατέχει επίσης διπλώματα στην ειδική αγωγή.

Ηρώ Στεφοπούλου

iro-stefopoulouH Hρώ Στεφοπούλου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εκπαιδευση και Αξιολόγηση από το “Κing’s College London”, AΓΓΛΙΑ. Eχει παρακολουθήσει δεκάδες προγράμματα εκπαίδευσης καθηγητών και έχει η ίδια παρουσιάσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Είναι επίσης εξετάστρια στις εξετάσεις του University of Cambridge International Examinations καθώς και εξετάστρια των προφορικών εξετάσεων του πτυχίου ESB. Επίσης έιναι  μέλος μια επίλεκτης ομάδας της Microsoft που αποτελείται από 18 καθήγητές από όλο τον κόσμο μέ την όποια συνεργάζεται πάνω σε καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες και project. Με αγάπη για τις γλώσσες μιλάει επίσης Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.